Vakantie activiteiten

Ponypretdag

een dag doldwaze pret met, tussen en op de paarden
van buitencentrum het WIJ-land

Wie wil dat nou niet?! 

Tijdens vakanties organiseren wij PonyPretDagen. Deze dag zit boordevol leuke en ook nog eens leerzame (paarden)activiteiten. Voor een PonyPretDag hoef je niet persé paardrij-ervaring te hebben. We werken met kleine groepen, daardoor is er voldoende persoonlijke aandacht en mogelijkheid om iedereen op zijn/haar niveau wat nieuws te leren. 

Tijdens een PonyPretDag zorgen we samen voor de paarden én gaan we natuurlijk met hen aan de slag. Dat doen we zowel aan de hand als onder het zadel. Als de paarden even bijkomen van het harde werk, gaat de pret gewoon door. We hebben een grote speeltuin én bij slecht weer een gezellige kantine en grote binnenbak om ons in te vermaken. 

Een PonyPretDag is geschikt voor iedereen vanaf 8jr. Je bent van 10.00 tot 16.00 te gast bij ons en wij zorgen voor een lekkere lunch.

Kosten: €60 incl lunch 

mini-ochtend

een ochtend samen ontdekken en leren met de paarden

Speciaal voor de jonge paardengek!

Tijdens vakanties organiseren wij Mini-ochtenden. Een ochtend paardenpret voor de allerkleinsten. Iedere keer een andere leuke en leerzame activiteit met de paarden. 

Samen stappen door het bos, of een thema ochtend “Wilde Westen”. Elke vakantie staat er weer iets anders op het programma. 

Bij iedere mini-ochtend proberen we de kinderen weer nieuwe vaardigheden met de paarden bij te brengen, maar natuurlijk wel spelenderwijs!

Voor een Mini-ochtend hoef je geen paardrij-ervaring te hebben. We werken met kleine groepen, daardoor is er voldoende persoonlijke aandacht en mogelijkheid om iedereen op zijn/haar niveau wat nieuws te leren. 

Een Mini-ochtend is geschikt voor iedereen van 5 tot 7 jr. Je bent van 09.30 tot 11.00 te gast bij ons.

Kosten: €20