De paarden

Gentle
Onze grote vriendelijke reus

Gentle is een grote ruin met een klein hartje. HIj is een trouwe vriend en eigenlijk is niets hem te gek. Door zijn grootte is hij ook geschikt voor het duo-rijden. Gentle wordt ingezet bij alle activiteiten van de zorgstal. 

Bonté
Onze coole kikker

Bonté is niet snel ergens van onder de indruk. Bonté is namelijk liever lui dan moe. Buitenrijden is wat zij het liefste doet, ook is ze altijd in voor een kunstje of even lekker knuffelen. Bonté wordt ingezet bij alle activiteiten van de zorgstal. 

Gertje
Onze kleine grote held

Gertje is de meest eigenwijze van het stel. Deze kleine man heeft een groot karakter. Gertje is dol op knuffelen, buitenrijden en springen. Gertje staat bij ons in bruikleen en wordt ingezet bij alle activiteiten van de zorgstal. 

 

Bobby
Onze charmeur

Bobby is veruit de knapste pony die we ooit gehad hebben. Helaas heeft hij niet altijd lieve mensen om zich heen gehad. Vanwege trauma kan hij helaas (nog) niet gereden worden. Bobby is dol op knuffelen en poetsen en wordt daarnaast ingezet bij het werken aan de hand en de boswandelingen.

 

Frits
Onze dappere dodo

Frits is één van de meest brave pony’s die we ooit ontmoet hebben. Hij is nergens van onder de indruk, maar moet nog wel een hoop leren. Frits is een snelle leerling en we verwachten dan ook dat we hem op korte termijn kunnen gaan inzetten bij àlle activiteiten van de zorgstal.

 

Andy
onze grappenmaker

Andy is een grote grappenmaker. Altijd opzoek naar iets om vast te pakken met zijn grote lippen. Andy is het paard van Suzanne. Hij is erg sensitief en gevoelig, daarom wordt hij (nog) niet zoveel ingezet voor de activiteiten van de zorgstal.