Logeeropvang

Samen jezelf zijn

IMG_9240

Wij bieden logeeropvang aan in een kleinschalige en familiaire setting. De groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers, daardoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. 

Om de week is het mogelijk om een nachtje bij ons te blijven logeren. Van zaterdagochtend tot zondagochtend dompelen we ons onder in gezelligheid en gezamenlijkheid, terwijl jouw ouders tijd hebben voor elkaar en/of jouw broertjes en zusjes. 

Ieder weekend doen we weer andere, vaak ook creatieve activiteiten. Proefjes-middag, modderfeest en bijvoorbeeld graffiti spuiten, stonden onlangs op het programma.  Daarnaast gaan we één keer per maand er samen op uit. We zoeken afhankelijk van het seizoen iedere maand weer een andere leuke recreatieve, educatieve of sportieve activiteit uit. 

Natuurlijk dragen we samen in het weekend ook zorg voor alle dagelijkse bezigheden op stal, zoals het voeren, uitmesten, verzorgen van en beweging geven aan de paarden en kleine boerderijdieren. 

Je slaapt bij ons met z’n tweeën op een slaapkamer, dat betekent natuurlijk wel dat we een beetje rekening met elkaar moeten houden. De begeleider slaapt direct naast de slaapkamers, je bent dus nooit echt alleen! 

 

FEHS6999

 

Logeeropvang

  • Zeer kleinschalig
  • Persoonlijke aandacht
  • Sociale uitdagingen
  • Samen (zorgen)
  • Regelmaat in de dag

Wil jij bij ons op de zorgstal komen? Maak een afspraak om kennis te maken en de sfeer bij ons te komen proeven. Jij en je ouders/verzorgers zijn van harte welkom!