Dagbesteding

Samen jezelf zijn





Wij bieden dagbesteding aan in een kleinschalige en familiaire setting. De groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers, daardoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. 

Bij ons mag je zijn wie je bent, iedereen met zijn eigen talent. Je bent bij ons het best op je plek als je houdt van buiten zijn, dieren en veel bewegen. 

Hoewel we iedere keer weer andere, vaak ook creatieve activiteiten doen, zit er veel regelmaat in de dag. Dit is belangrijk voor onze dieren, maar helpt ons ook om te weten waar we aan toe zijn. Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen. De zorg die we leveren wordt afgestemd op jouw zorgplan of behoeften. 

Onze paarden zijn onze beste collega’s. We moeten goed voor ze zorgen en daarnaast helpen ze jou om steviger in je schoenen te gaan staan, spiegelen ze jouw gedrag en zullen ze nooit oordelen. 

Samen dragen we zorg voor alle dagelijkse bezigheden op stal, zoals het voeren, uitmesten, verzorgen van en beweging geven aan de paarden en kleine boerderijdieren. Daarnaast hebben we een grote speeltuin en een gezellige kantine. Ook hebben we een bloementuin en een (perma) moestuin die we samen ieder seizoen weer laten bloeien en groeien.

Terwijl wij samen een fantastische en leerzame tijd hebben, hebben jouw ouders tijd voor elkaar en/of jouw broertjes en zusjes. 

Dagbesteding bieden wij aan op zaterdagen. Op de andere dagen ben je welkom voor individuele begeleiding of paardencoaching. 

 

Dagbesteding

  • Persoonlijke aandacht
  • Werken aan persoonlijke doelen
  • Natuurlijke omgeving, prikkelarm
  • Samen (zorgen)
  • Regelmaat in de dag

Wil jij bij ons op de zorgstal komen? Maak een afspraak om kennis te maken en de sfeer bij ons te komen proeven. Jij en je ouders/verzorgers zijn van harte welkom! 

Dagbesteding bieden wij zowel individueel als in een groep aan. Je kunt terecht bij ons wanneer je vergoeding ontvangt vanuit de WLZ / PGB en binnenkort ook met vergoeding vanuit ZIN (jeugdwet).