Pony Speelmiddag

speciaal voor kids met een prikkelverwerkingsstoornis
èn hun gezin

Tijdens de PonySpeelMiddag is er voor de kids van alles te doen. De pony’s staan klaar om gepoetst en gereden te worden, er is een kleine speeltuin aanwezig, een grote knutseltafel is ingericht, ook zal ons grote paard Gentle ingezet worden voor het duo-rijden. Bij het duo-rijden krijgen de kids de mogelijkheid om samen met Hedy te paard te gaan en het terrein te verkennen. 

 

De PonySpeelMiddag hebben wij in het leven geroepen omdat wij om ons heen hoorden en zagen dat het voor sommige gezinnen best lastig is om een geschikt uitje met het hele gezin te vinden.

Overprikkeling en meltdowns liggen vaak op de loer, tijdens en na een dagje uit, maar ook onbegrip van anderen. 
Voor ons, als startende zorgstal, reden genoeg om ons terrein open te stellen voor deze gezinnen.

Wij vinden het belangrijk dat de ouder(s) ook ontzorgd worden tijdens de PonySpeelMiddag. Daarom zorgen wij voor voldoende extra ogen en handen, waardoor er tijd en ruimte is om elkaar te ontmoeten. 

Uiteraard wordt er door ons ook aan de catering gedacht tijdens deze middag. 

Kosten: €50,- per gezin 

 

“Ongelofelijk dankbaar voor mensen zoals jullie! Niet alleen genoot ons meisje, maar ik als moeder voelde gelijk dat jullie het begrepen, dat zag en voelde ik aan alles. Ik kon een stap achteruit doen en wat ruimte voor mezelf innemen en mijn meisje genoot en ontspande. Wij wonen een eindje bij jullie uit de buurt, maar zullen graag een stukje rijden om vaker bij jullie te komen. Gouden mensen, Gouden plekken.” 

“Wow! Na jaren geleden de prachtige docu Horse Boy met tranen in mijn ogen gezien te hebben, mochten we vandaag van dichtbij zien en ervaren wat de werking is van deze therapeutische rijstijl. Nu pinken we een traantje van dankbaarheid weg voor deze middag!

Dank je wel voor lachen van oor tot oor, voor wat jullie in NL aan het neerzetten zijn en voor de prachtige mensen en dieren die meewerken aan deze plek.”